salji

Followers

Tuesday, August 25, 2009

MEMBUKA SELERA DIBULAN PUASA...

PUDING COCTHIL, SOM SOM(LOMPT TIKAM DAN PUDING LAICI

PUDING COCKTHIL


SETELAH DILETAH BUAH CAMPURAN


BUAH BUAHAN CAMPURAN


SUSU CAIR UNTUK DIJADIKAN SOS...

SEMUA JENIS PUDING YANG DIJUAL DALAM BEKAS PLASTIK YG TERJAMIN MUTU KEBERSIHANNYA CUMA RM1.50.SAHAJA SEBEKAS. ACAR BUAH RM5.00SEBEKAS.

2 comments:

  1. yumy..yumy...sedap tuh!!!! terliornyerrr bila nak htr ke s.alam pulak...murah le serial lima amah jah..buleh tehe nok make..lompat tike tuh tak dok puluk merah ko..kalu alek kelate bubuh pulok merah baru sedap..meleleh dok air lior..he!

    ReplyDelete
  2. ada gak yg pulut merah.. tp hari 2 saig kawe x sempat bw.. hee!

    ReplyDelete